Loodgieter Hoorn

Loodgieter Hoorn

Direct een loodgieter in Hoorn nodig? Lekkage, Verstopping of CV Problemen? 24 uur per dag bereikbaar en altijd snel aanwezig!

Bel: 0229-227 001

Ontstoppen

ontstoppen-hoornZit uw toilet of de afvoer verstopt? Onze loodgieter Hoorn service staat dag en nacht voor u klaar om uw afvoer of toilet te ontstoppen. Alle medewerkers van ons bedrijf beschikken over een goed uitgeruste servicebus waar al het benodigde gereedschap in aanwezig is om een verstopping op te sporen en deze op een professionele en verantwoorde manier op te lossen. Voor het ontstoppen beschikken wij onder andere over ontstoppingslansen, speciale ontstoppingsveren en vacuümpompen.

Heeft u een hardnekkige verstopping die lastig te ontstoppen is? Schakel de loodgieter Hoorn service is, wij beschikken over camera inspectie systemen die wij het riool of de afvoer in kunnen laten gaan om de afvoer van binnenuit te inspecteren. Op deze manier kunnen wij exact in beeld brengen waardoor een verstopping veroorzaakt wordt en hoe wij dit het beste kunnen ontstoppen.

In vrijwel alle gevallen kunnen wij de afvoer of het riool van binnenuit ontstoppen, slopen en of breken is dus niet nodig! Direct een afspraak maken met onze loodgieter Hoorn service? Bel 7 dagen in de week 0229-227 001.

 

Loodgieter Hoorn professioneel ontstoppen

Onze loodgieter Hoorn service werkt uitsluitend met erkende, goed opgeleide vakmensen. Alle medewerkers hebben de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen waar alle benodigde gereedschappen en materialen in aanwezig zijn om verstopping professioneel te ontstoppen. Schakelt u de loodgieter Hoorn service in dan bent u er 100% zeker van dat u een echte vakman over de vloer krijgt die alle problemen goed, snel en vakkundig kan oplossen.

loodgieter-hoorn-ontstoppenNaast het ontstoppen van uw afvoer kunt u ook bij ons terecht voor alle andere loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het verhelpen van een lekkage, het uitvoeren van een dakreparatie of voor werkzaamheden waar geen of minder haast bij is zoals onderhoudswerkzaamheden of renovatie werk.

Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend, wij zijn dan ook 7 dagen in de week bereikbaar voor het maken van een afspraak of om antwoord te geven op uw vragen. Voor spoedgevallen kunt u ons ook ‘s avonds of ‘s nachts bereiken. Wilt u liever een offerte aanvragen of per mail contact opnemen met ons? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op.

Direct contact met de loodgieter Hoorn service? Bel direct 0229-227 001.

 

Twitter

"Wilt u uw afvoer laten #ontstoppen in #Hoorn? Ook voor #Toilet en #Riool. #Bel onze #Loodgieter Service Tel: 0229 - 227001"